Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
barbivagyokesblogolok

Mikor szeretsz igazán?

G. Barbara · 11 hónapja
Mikor szeretsz igazán?
Akkor ha mindent megkapok amit csak kérek. Vagy akkor ha nem, hisz nem azért vagyok veled mert bármilyen tárgyias dolgot szeretnék.
Akkor szeretsz igazán ha megérted milyen vagyok és tàmogatsz vagy ha veszekedsz és azt akarod hogy változzak,hogy "jobb" legyek?
Akkor szeretsz igazán ha tudod kezelni (vagy idővel megtanulod) hogyan is kellene velem viselkedni mikor én nem szeretlek. Mikor gyűlöllek téged és mindenki mást is azért amilyen vagyok.
Szerethetsz-e igazán, tudsz e így is szeretni, annak tudatában amilyen vagyok. Elmúlik-e egyszer ez a rajongás amit érzel irántam és rájössz-e, hogy mennyivel könnyebb esetek is rohangálnak az utcán. Pontosabban ők nem rohannak. Nem akarnak mindent egyszerre és azonnal aztán meg semmit csak aludni és nem létezni. 
Sajnálom ha valaha megbántottalak és nem úgy viselkedtem ahogy egy jó feleségnek kéne, hogy nem fogom mindig a kezed vagy hogy rengetegszer ellöklek mikor csak segíteni akarsz, pedig akkor van rád a legnagyobb szükségem, és ezt tudod te is,csak már nincs erőd hozzá.
Nincs erőm se nekem, se neked, hogy harcoljunk ellenem. Nincs az az erős kéz aki meg tudna rázni, hogy kezdjek már magammal valamit; szedjen össze magam, mert tökéletes életem van.
Mert 22 éves koromban megtaláltam a párom aki szeret;engem akar mindennel együtt vagy azért mert sokan vannak meg rajta kívül is akik szeretnek valamilyen elbaszott módon, hisz kedves és szerethető vagyok. Egy ideig.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!